Teamet bakom

Vilka är vi

Vårt moderbolag heter PT Dan Health Group AB och har drivit konceptet ”Mama Edition” som är och har varit Malmös största alternativ inom mamma- och gravidträning sedan 2012. Vi som arbetar med Mama In Balance är förutom Licensierade PTs också utbildade inom gravid- och mammaträning samt har specialistutbildning i ”Corrective Exercises” via The BioMechanics Method som är den mest välmeriterade metoden för att arbeta med muskulära obalanser. 

Vi utlovar resultat

Vi kommer att göra allt för att du ska lyckas nå dina önskade resultat och hoppas få vara med och bidra på din resa mot en smärtfri vardag!

“Vår bästa känsla som instruktörer är när du som klient berättar hur smärtor du haft under en lång tid plötsligt är borta.”

Teamet

Dan Bergqvist

Utvecklare av både Mama Edition och Mama In Balance. Har stor specialistkunskap i både rörelseaparaten, muskulära obalanser och träning under och efter graviditeten. Utbildar dessutom andra inom alla dessa ämnen.
"Min absoluta favorit-del av arbetet är att få hjälpa klienter att bli smärtfria. Jag tycker det är otroligt givande att leta efter obalanser och orsaker till smärta för att sedan hitta lösningar för hur de ska kunna försvinna och vara med på vägen dit. Att dessutom få se och höra hur samtliga som deltar i våra program tar till sig och lär sig att förstå sina egna kroppar och muskelsystem på en helt ny nivå är en stor bonus!"

327710149_3497441933847851_2819402856969619361_n

Emmi Losell

Personlig Tränare med specialisering på gravid och mammaträning. Är också utbildad Corrective Exercise specialist och jobbar fulltid med muskulära obalanser för mammor/under graviditeten.
Jag har alltid tyckt om att hjälpa andra människor och att kunna göra stor skillnad samtidigt som jag kombinerar det med träning och hälsa som jag brinner för är fantastiskt kul.

Boka en Mama Scan

Vår Mama Scan är ett första steg mot en smärtfri vardag. Boka den separat utan att förbinda dig till ett längre program innan du känner dig säker på vår kompetens och vad vi kan hjälpa dig med.

Just nu erbjuder vi Scanningen till halva priset för alla som bokar under juni månad.

När du bokar din scanning via länken nedan så beskriv hur dina problem ser ut idag.

*Av scanningens 500 kr går 50 kr oavkortat till barncancerfonden.

1

Mama in Balance är ett eget koncept som ägs av PT Dan Health Group AB som också äger konceptet Mama Edition. Specialister på mamma och gravidträning sedan 2012.

Öppettider

Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du sidans användning av cookies.